Bereikbaar tijdens openingstijden: 013 – 88 00 509      |      info@sylcdance.nl

Bereikbaar tijdens openingstijden:
013 – 88 00 509      |      info@sylcdance.nl

SYLCDANCE
STUDIO

SylCdance Studio makes you move! 

Bij SylCdance Studio hebben we recreatie danslessen voor dansers van 4 tot 75 jaar.

De basis van de dansstijl is bij elke docent gelijk. Zonder fundering kan je niet bouwen en daarom vinden wij dit een belangrijk focus punt. Inhoudelijk geeft de instructeur zijn eigen twist aan de dansles. Hieronder vind je alle stijlen uit ons lesrooster.

Wil je op hoger niveau (leren) dansen, dan hebben we de Urban vooropleiding SylCdance Academy van 8 t/m 28 jaar en de Opstap voor groep 3 t/m groep 7/8.

At SylCdance Studio we have dance classes for dancers from 4 to 75 years old.

The basics of the dance style is the same for every teacher. You cannot build without a foundation and that is why we think this is an important focus point. In terms of content, the instructor gives his own twist to the dance class.

BREAKDANCE

Breakdance, ook bekend als breaking. Top rocks (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Binnen break en hiphop draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Breakdance is bij ons een les van breaken en hiphop elementen.  Een veelzijdige stoere dansles voor elke toffe boy or girl!

(Urban) Commercial 

Commercial of commerciële dans is veel te zien op tv, videoclips, concerten van grote artiesten en draait om PERFORMANCE. Het is een fusion van verschillende stijlen zoals streetdance, Hip Hop, Jazz en Feminine.

DANSMIX

is een dansles met invloeden van Hedendaagse dans en Urban Contemporary. 

Deze stijlen zijn één van de dansstijlen binnen de Moderne en Urban dans cultuur. In deze fusion stijl komen moderne danstechnieken samen met technieken uit de urban dans. Vloeiende en organische bewegingen worden afgewisseld met staccato, strakke bewegingen en isolaties.

DANSMIX KIDS

is een dansles met invloeden van alle soorten dans stijlen die we bij SylCdance geven.

De les is voor kinderen die mogen gaan oefenen op de basisschool 3 jaar en 10 maanden t/m 6 jaar. De les is om de week, zodat het kind mentaal en fysiek kan gaan wennen aan school en sport. De dansles is bij ons in een vorm van dans warming up, basis passen oversteek, ritme spel, choreografie en de stopdans. Vanaf 6 jaar kunnen ze op deze manieer gemakkelijker doorstromen naar een oudere groep en dansstijl naar keuze. 

G-DANCE

is een vlotte en gezellige dansles voor iedereen met een beperking, die van dansen houdt. In de les zijn ze bezig met balans, conditie, coördinatie, geheugen training, ritme en muziek.  G-Dance is inmiddels al jaren een vaste groep van enthousiaste jonge mannen en vrouwen, die elke week komen dansen en naast een stevige warming up een toffe choreografie aangeleerd krijgen. 

HIPHOP

les zijn we bezig met hiphop fundering, muzikaliteit, flow, traveling en kracht. Je krijgt choreografieën op muziek van alle legendes van vroeger en nu.

Deze les zit vol met verschillende dans elementen. Van energieke snelle dansen naar smooth bewegingen op tekst. Hiphop fast, Hiphop Lyrical tot gezellige funky beats of old school choreo’s.

Pin It on Pinterest