Bereikbaar tijdens openingstijden: 013 – 88 00 509      |      info@sylcdance.nl

Bereikbaar tijdens openingstijden:
013 – 88 00 509      |      info@sylcdance.nl

Hiphop kleuter juf Luna vertrekt naar de zon

feb 15, 2023 | SylcDance Studio

Bijna 8 jaar geleden kwam Luna bij Syldance binnen als een eigenwijze lieve leerling. Van streetdance les naar meerdere uren in de week dansen naar auditie doen voor het wedstrijd team. Voor Luna was dansen haar alles en ging ze vorig jaar zich nog verder verbreden. In combinatie met de Fontys Pabo docenten opleiding was SylCdance Academy Teaching wat ze voor ogen had. Haar dans klas gaat haar enorm missen, maar gelukkig komt Luna snel weer terug naar SylCdance.

Het vertrek

Ik ben Luna en Tim is mijn vriend. Wij zijn docenten in spe, en gaan een ontzettend vet avontuur aan. Wij gaan samen namelijk stagelopen in Valencia, Spanje!

We hebben deze super toffe kans gekregen door onze opleiding van de Pabo, want via de Pabo konden we een buitenlandse Minor kiezen. Hoe vet is dat!

De afgelopen weken hebben we ons hier op moeten voorbereiden en dat was af en toe nog een hoop werk en gestres. Eerst moesten we natuurlijk een bestemming kiezen maar dat was niet zo moeilijk, want naar de zon reizen wil iedereen wel. Daarna moesten we alles, van verblijf tot stageschool, zelf regelen. Dit was nog niet al te makkelijk, aangezien jullie vast wel weten hoe de Spaanse cultuur is: tranquilo. Het duurde dus nog wel eens lang voordat we een reactie kregen, maar na lang wachten kreeg je altijd antwoord. Wij als directe Nederlanders moesten daar zeker wel aan wennen en daarom een versnelling langzamer nemen.

Gelukkig hebben we alles goed kunnen regelen en stapten we zaterdag 11 maart in het vliegtuig om naar het zonnige Spanje te vertrekken. We laten het bewolkte, regenachtige Nederland achter en ruilen het in voor het zonnige, warme Spanje waar we van alles gaan beleven!

Tot snel! / nos vemos pronto! 

Pin It on Pinterest

Share This